21.5.2014

Suunnitelmien väliarviointi ja vierailu Messilään 9.5.2014

Vuodesta toiseen ihmettelen, miten keväisin aika menee niin hirvittävää vauhtia eteenpäin! Ensin talvi ei meinaa loppua ensinkään ja lumien sulaminen kestää viikkotolkulla, sitten yhtäkkiä joka paikka vihertää ja kesähelteet alkavat. Erityisen kiireiseltä kevät tuntuu näin opiskelijan näkökulmasta, kun kaikkien kurssien ja projektien deadlinet lähestyvät. Siksipä tähänkin blogiin tulee kirjoitus vasta nyt, vaikka aiheena oleva tapaus on jo melkein kaksi viikkoa vanha.

Designers' Village projekti siis edistyi harppauksella reilu viikko sitten perjantaina, kun opiskelijaryhmät kävivät Pro Puulla esittelemässä suunnitelmiaan. En kerro sen enempää suunnittelijatiimien touhuista, vaan annan heidän itsensä paljastaa omat suunnitelmansa. Toivottavasti ryhmät ehtivät piakkoin kirjoittamaan edistymisestään!

Näihin maisemiin rakennelmat tulevat. Vielä ei kovin kesäiseltä näytä!
Aamupäivän arvioinnin jälkeen lähdimme joukolla kohti Messilää. Monet ryhmät olivat jo aiemmin käyneet katsomassa oman kohteensa paikkaa talvisaikaan, mutta maisema on kovin erilaista ilman lunta. Metropolian tiimin ensimmäisiä huudahduksia paikan päällä oli: "Siis tuohonko se pitäisi mahtua!" Tieteellisen tarkasta mittaustekniikasta tyylinäyte alla.

"Joo, kyllä se tähän mahtuu."
Messilän rinnepäällikön johdolla kävimme myös katsomassa materiaaleja, joita Messilän puolesta voisi olla tarjolla projektiin. Lisäksi keskusteluissa kävi ilmi, että Messilässä riittäisi projektia vaikka useammaksikin vuodeksi. Kuka tietää, kenties Designers' Village on Messilässä seuraavanakin kesänä!

Vasemmalla: Messilän rinnepäällikkö Sami Mattiniemi esittelee tiluksia. Kuvassa myös Metropolian tiimin opettaja Merita Soini.
Oikealla: Messilästä löytyi myös mahtavaa materiaalia!
Pari viime päivää saatiin nauttia upeasta aurinkoisesta säästä. Toivottavasti sää hellii myös elokuussa! Tänään mediatiimin palaverissa Pro Puulla puhuttiin DV-viikon ohjelmasta, ja voin paljastaa, että yleisökin on huomioitu ohjelmassa. Siitä lisää infoa myöhemmin, kun kaikki varmistuu!

Nähdään elokuussa!

Terveisin
Emma
multimediatiimin vetäjä


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti