22.8.2014

5. päivä: Kyamk ja Tekniikan laitos

Kyamkin porukalla rakentaminen jatkui totutulla varmalla otteella myös viimeisenä päivänä. Paanulaavuksi ristitty nuotiopaikka valmistui ja viikosta jäi paljon oppia opiskelijoille. He sanoivatkin nuotiopaikan olevan kuin XXL-kokoinen penkki, kun he normaalisti työskentelevät kalustemuotoilun puolella. Syvä hiljaisuus laski ryhmän ylle, kun he saivat nuotiopaikkansa valmiiksi. He yhdessä ihailivat kättensä jälkiä ja ottivat valokuvia muistoksi.

Viimeisenä päivänä  kiinnitetään vielä paanuja.

Iloiset Kyamkilaiset esittelemässä nuotiopaikkaansa.

Tekniikan laitoksen ryhmä oli vasta loppuviikosta päässyt vauhtiin oman projektinsa kanssa. Kyselin viikon aikana syntyneitä mietteitä, joista tuli selväksi, että toisen viikon voisi vielä olla. Viikko tuntui olevan antoisa ja ideoita ilmeisesti jäi vielä käyttämättäkin.

Viimeisiä jyrsintöjä tekemässä.

Tekniikan laitoksen ryhmäläisiä valmiiden seinäkkeiden luona.

Viikko huipentui yhdessäoloon ja auringonpaisteeseen. Osallistujat laittoivat nuotioon tulet ja paistoivat makkaraa. Kaikki kokoontuivat yhteen rentoutumaan ja keskustelemaan viikosta. Uskon, että osallistujille tämä oli opettavainen viikko ja toivon, että heille jää hyvät muistot. Lähdin Messilästä ilta-auringon paistaessa ja vilkkaan puheensorinan siivittämänä. Hieno viikko, tällaisia lisää! 

Menossa mukana
Sini

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti