28.8.2014

Ei sponsoreita, ei DV:tä

Sponsorit lakanalla :) Kuva: Emma Laaksonen
Minkäänlaisen tapahtuman järjestäminen ilman rahoitusta tai sponsoreita on mahdotonta. EU-rahoituksen lisäksi tarvittiin muutakin, joten Pro Puun Markku Tonttila lähestyi erilaisia yrityksiä, jotta tapahtumaan saatiin monipuolisia puumateriaaleja, työkoneita ja pintakäsittelyaineita. Lisäksi esimerkiksi Olvi Oyj lahjoitti tapahtumaan muun muassa virvokkeita koko viikoksi. Mediatiimiläiset lähestyivät sponsoreita DV-viikolla alla olevin kysymyksin. Neljä sponsoriyritystä ehti kiireltään vastaamaan ja olemme koonneet heidän vastauksensa kysymysten jatkoksi.

Kysymykset:
  1. Miksi lähditte mukaan sponsoroimaan tapahtumaa?
  2. Mitkä ovat tapahtuman suurimmat hyödyt yrityksellenne?

Ville Kopra, Versowood
  1. Haluamme olla tukemassa suomalaista puunkäyttöä ja sen uutta innovointia, muotoilua ja arkkitehtuuria
  2. Suoranaista, mitattavaa hyötyä ei varmaan ole, mutta positiivinen näkyvyys ja suomalaisen puun käytön innovointi, muotoilu ja arkkitehtuuri voivat luoda mahdollisuuksia uudelle kasvavalle puun käytölle.
Juha Rönkkö, Stopteltat Oy
  1. Olemme olleet tukemassa aikaisemminkin Pro-Puun toimintaa telttojen muodossa.
  2. Toivomme, että löytyisi jokin idea josta voisi jalostaa telttoihin sisustus elementtejä/seiniä. Asiakkaamme haluavat tapahtumiin uudenlaisia somistus ja sisustuselementtejä, toivotaan että tästä tapahtumasta löytyisi jotain uutta.
Markku Merikallio, Kausalan Tapetti ja Väri Oy
  1. Yhteistyökumppanit ovat tuttuja ja "hyväksi havaittuja".  Tiedämme miten "kulukuurit" ovat vaikeuttaneet oppilaitosten materiaalihuoltoa. Osa toimittamastamme materiaalista saattaisi olla vaikeasti löydettävää muualta. Olemme mielellämme mukana kehittämässä uusia puurakentamis- ja pintakäsittely -menetelmiä.
  2. Toivon että meihin ollaan tulevaisuudessakin yhteydessä projektien merkeissä. Olemalla mukana erilaisissa yhteistyökuvioissa voimme edistää laadukasta pintakäsittelytekniikkaa. Projekteissa saattaa syntyä kontakteja, joiden merkitystä on etukäteen mahdotonta arvioida. Antaa positiivista näkyvyyttä.
Anne Koskinen, Starkki Oy & Puukeskus
  1. Puu ja puurakentaminen liittyvät erittäin läheisesti Starkin ja Puukeskuksen tuotevalikoimaan ja liiketoimintaan. Haluamme tukea ja tehdä yhteistyötä alan opiskelijoiden ja ammattilaisten kanssa, sekä tuoda Starkkia ja Puukeskusta aktiivisesti esille houkuttelevana työnantajana puualan opiskelijoille nyt ja tulevaisuudessa.
  2. Puu on monikäyttöinen rakennusmateriaali ja se soveltuu eri käyttökohteisiin ja tarkoituksiin. Meitä kiinnostaa myös puun yhdisteltävyys muihin rakennusmateriaaleihin, uudet käyttötavat ja innovatiiviset ratkaisut. Tapahtuma nostaa puurakentamisen ja -sisustamisen tunnettuutta ja imagoa.
Ainakin me mediatiimissä tulimme hyvälle tuulelle näitä vastauksia lukiessa. Näin positiivinen suhtautuminen opiskelijayhteistyöhön ja innovaatiotoiminnan tukemiseen luo uskoa tulevaisuuteen, ainakin näin opiskelijoiden näkökulmasta!

Syysterveisin,
Mediatiimistä Emma, Jenni ja Niko
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti