22.8.2014

5. päivä: Muotoiluinstituutti ja Metropolia


Muotoiluinstituutin nuotiopaikkaa jouduttiin edellisenä iltana purkamaan, mutta ryhmä sai työnsä hyvin valmiiksi loppukatselmusta varten. Muotsikan koppia maalattiin tänään oikein urakalla ja viimeistelyjä tehtiin vielä vedenkestävyyden lisäämiseksi. Valmista tuli ja viikon fiilikset olivat, että mukavaa oli ja voisi tulla uudelleenkin.

Muotoiluinstituutti viimeistelemässä koppia.
Muotsikkalaiset nuotiopaikallaan.

Suksinojan suunnittelijat.

Iloiset muotsikkalaiset.

Metropolian nuotiopaikka viimeisteltiin tänään. Tukirakenteita lisättiin ja valtavat saarni penkit löysivät paikkansa pitkän demokraattisen suunnittelun jälkeen. Metropolian kommentit viikosta olivat positiiviset ja he olivat odottaneet paniikkia, mutta pääsivät lopulta tekemään rauhassa töitä ja kaikki suunnitellut asiat toteutuivat.

Yhteistyössä on voimaa! Saarnipenkit siirrossa, Metropolia ja Salpaus.

Metropolia testaamassa valmistunutta nuotiopaikkaa.

 Päivän aikana koettiin myös palkintojen jakoa. Ennen loppukatselmusta Kaarle Holmberg palkitsi kirjallisuudella jokaisesta ryhmästä yhden henkilön. Tekniikan laitoksen ryhmästä kirjapalkinnon sai Eero Kari, Muotoiluinstituutin ryhmästä Lea Randebrock, Kyamkista Teemu Malinen, Metropoliasta Sofia Frantsi ja Salpauksesta Janne Tammi. Myös Messilän hotellinjohtaja Helena Maattola tuli paikalle ja kiitteli runsain sanoin kaikkia osallistujia.

Loppukatselmuksessa jokainen työ käytiin läpi ja annettiin palautetta. Kaikki olivat innokkaita istuskelemaan nuotiopaikoilla ja tutkimaan rakenteita. 


Menossa mukana
Sini

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti